اگر به فکر یک شام سبک یا پیشغذایی ساده هستید، به شما سوپ شیر و خامه با قارچ را پیشنهاد میکنیم. یک کاسه سوپ گرم خامهای بسیار خوشمزه با چند تکه قارچ، اشتهای هر کسی را باز میکند. این سوپ بهسادگی و در کمتر از ۲ ساعت آماده میشود و برای طبخ آن نیز به مواد اولیه گرانقیمتی نیاز ندارید. اگر شما هم جزو طرفداران سوپ شیر و خامه با قارچ هستید، تا پایان این مطلب با ما همراه شوید. در ادامه، طرز تهیه این سوپ خوشمزه و مقوی را توضیح میدهیم.
دستورپخت سوپ شیر و خامه با قارچ
پیش از شروع آشپزی، مواد لازم برای این سوپ هیجانانگیز را آماده کنید.
مواد لازم
- شیر به دمای محیط رسیده ۲ و نیم لیوان؛
- خامه به دمای محیط رسیده ۳ قاشق غذاخوری؛
- جو پرک ۱ و نیم لیوان؛
- قارچ ۱۰۰ گرم؛
- سینه مرغ یکدوم سینه کامل؛
- پیاز ۱ عدد؛
- هویج ۱ عدد؛
- آرد سفید گندم ۱ تا ۳ قاشق غذاخوری؛
- کره ۴ قاشق غذاخوری؛
- نمک و فلفل سفید به میزان لازم؛
- آبلیمو به اندازه دلخواه.
مراحل پخت سوپ شیر و خامه با قارچ
سوپ شیر و خامه با قارچ مثل سوپ جو با مرغ یا سوپهای دیگر دستورپخت سادهای دارد. برای طبخ این سوپ کافیست که مراحل پخت آن را گامبهگام اجرا کنید.
مرحله اول: آماده کردن مواد اولیه
قبل از هر کاری باید سینه مرغ را به صورت نیمپز دربیاورید. برای این کار، سینه مرغ را همراه با پیاز و مقداری آب در قابلمهای کوچک قرار بدهید. اجازه بدهید تا مرغ نیمپز شود. سپس، آب آن را جدا کنید و به صورت ریشریش دربیاورید. آب مرغ را برای طبخ سوپ کنار بگذارید.
در مرحله بعدی باید سایر مواد اولیه سوپ شیر و خامه با قارچ را آماده کنید. جو پرک را در ظرف آبی بریزید و اجازه بدهید تا خیس بخورد و برای طبخ سوپ آماده شود. قارچ را هم به صورت ورقههای نازک برش بزنید. هویج هم باید با رنده ریز رنده شود.
مرحله دوم: طبخ سوپ
برای شروع، قارچ خردشده را در قابلمهای مناسب همراه با کره تفت بدهید. وقتی آب قارچ تمام شد، به آن کمی آبلیمو اضافه کنید تا رنگ آن را حفظ کند. سپس، آرد را به قابلمه بیفزایید و کمی همراه با قارچ تفت دهید. وقتی بوی خامی آرد از بین رفت، آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید. آب مرغ را باید کمکم به قابلمه بیفزایید تا آرد گلوله نشود.
سپس، جو پرک که به اندازه لازم خیس خورده را همراه با هویج رنده شده و نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید. این مواد باید با یکدیگر بهخوبی ترکیب شوند. اجازه بدهید تا این مواد کمی روی حرارت بمانند. زمانی که جو پرک لعاب انداخت، سینه مرغ ریشریش شده و شیر را به آن اضافه کنید. حالا در قابلمه را ببندید و اجازه بدهید تا سوپ کاملا بپزد.
در نهایت، در ظرفی جداگانه مقداری از سوپ را با خامه بهخوبی ترکیب کنید. سپس، این مخلوط را به قابلمه سوپ بفزایید. سوپ شیر و خامه با قارچ آماده است. نوش جان!
ترفندهای خوشمزگی سوپ شیر و خامه با قارچ
برای اینکه سوپی لذیذ طبخ کنید، باید ۳ نکته مهم را در نظر بگیرید:
- شیر و خامه حتما به دمای محیط برسند. در غیر این صورت، داخل سوپ به شکل بریدهبریده درمیآیند.
- این سوپ را باید با حرارتی ملایم طبخ کنید.
- آبلیمو را تنها به قارچ اضافه کنید. افزودن آبلیمو به سوپ در حال پخت سبب بریدهبریده شدن شیر میشود.
کلام آخر
در سراسر جهان سوپها جزو غذاهای پرطرفداری هستند که به عنوان پیشغذا یا شام سبک سرو میشوند. سوپ شیر و خامه با قارچ نیز یکی از این سوپهای محبوب است. برای چشیدن طعم این سوپ هیجانانگیز و خوشمزه میتوانید همین حالا دست به کار شوید. کافیست دستورپخت ساده آن را اجرا کنید.