ناهار چی بپزم؟ راهنمای تهیه ناهار مجلسی

یکی از وعده هایی که همیشه بیشترین طرفدار را دارد و می تواند بیشترین و خوشمزه ترین غذاها را به خود اختصاص دهد وعده غذایی ناهار است به طوریکه افراد رغبت و میل بیشتری نسبت به آن دارند و به طبع آن برای هر خانواده انتخاب اینکه ناهار چی بپزم می تواند به یکی از مسائلی تبدیل شود که هر روزه با آن روبرو است که در اینجا به تفسیر غذاهایی را آموزش خواهیم داد که می تواند خیال بسیاری از خانواده ها را آسوده کند.

مرغ شکم پر

به عنوان یکی از گزینه هایی که می تواند در سوال ناهار چی بپزم یک انتخاب خوب باشد پخت مرغ شکم پر می باشد که این غذا اغلب طرفداران زیادی دارد و جزء غذاهایی است که علاوه بر سادگی در پخت، دارای طعم بی نظیر و خوشمزه ای می باشد که هر کس را حتی مجبور به یکبار امتحان کردن می کند.

برای پخت مرغ شکم پر روشهای مختلفی وجود دارد که بسته به انتخاب شما می توان در فر یا بدون فر تهیه کرد و همچنین مواد بکار رفته در آن می تواند طبق سلیقه هر نفر اضافه یا کم شود که در اینجا متداولترین روش را آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • یک عدد مرغ متوسط
  • آلوبخارا
  • کشمش
  • پیاز
  • سیر
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • آبلیمو
  • زعفران
  • طریقه پخت

قدم اول: انتخاب مرغ که معمولا باید سایز آن متوسط باشد و تمیز کردن داخل مرغ که عاری از هر گونه خونابه باشد که دقت در این مرحله می تواند در ادامه کار شما تاثیر گذار باشد.

قدم دوم: مزه دار کردن مرغ که با آبلیمو، زعفران دم کرده، فلفل و نمک صورت می گیرد بدین صورت که مرغ را به مدت یک ساعت در ترکیبات ذکر شده قرار می دهیم تا عطر و طعم خوبی به خود بگیرد.

قدم سوم: مخلوط کردن مواد اصلی و تف دادن آنها به طوری که نیاز نیست زیاد سرخ شوند، بدین صورت که ابتدا روغن را اضافه می کنیم و سپس گردو، پیاز، سیر، زردچوبه، آلوبخارا، کشمش، نمک و فلفل را اضافه کرده و تف می دهیم تا عطر و بوی خاصی به مرغ بدهند.

شاید این مطلب را هم دوست داشته باشید:  فهرستی از غذاهای ایرانی برای ناهار

قدم چهارم: یکی از نکاتی که در پپخت مرغ شکم پر حائز اهمیت است، تهیه سس مرغ می باشد که این سس با اضافه کردن کمی روغن و نمک،زردچوبه، فلفل، رب انار و زعفران دم کرده و کمی آب تهیه می شود.

قدم پنجم: اضافه کردن محتویات آماده شده به داخل مرغ و دوختن شکم مرغ با استفاده از نخ آشپزی و قرار دادن مرغ به داخل ظرف یا فر و در آخر اضافه کردن سس مخصوص به آن.

کیک مرغ

یکی از غذاهای دیگری که می تواند گزینه خوبی برای سوال ناهار چی بپزم باشد تهیه کیک مرغ می باشد که با توجه به ذایقه های مختلفی که وجود دارد می توان به روش های گوناگونی تهیه کرد و می توان از این غذا در وعده های مختلف استفاده کرد و همچنین با توجه به ظاهری که این غذا دارد می تواند طرفداران زیادی را مجذوب خودش کند.

مواد مورد نیاز:

  • ۲ عدد سینه مرغ
  • ۲ تا تخم مرغ
  • نان تست به مقدار لازم
  • ا پیمانه ماست معمولی یا خامه ای
  • خیار شور به مقدار دلخواه
  • گردو یک پیمانه
  • پیازچه یا جعفری خرد شده به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه مناسب
  • استفاده از سس مایونز و نخود فرنگی و هویچ و یا پنیر پیتزا نیز به انتخاب و سلیقه خودتان بستگی دارد.

طرز تهیه

مرحله اول: آب پز کردن مرغ و تخم مرغ به صورت جدا از هم و بعد از آن خلال کردن مرغ و رنده کردن تخم مرغ ها و مخلوط کردن آنها باهم.

مرحله دوم: مخلوط سس مایونز یا ماست با خیارشور، جعفری، پیازچه و گردو با هم به طوری که یک ترکیب یکدست ایجاد شود و ذکر این نکته که استفاده از مواد دیگر هم که طبق سلیقه خودتان می باشد می تواند در کیفیت غذا تاثیر خوبی داشته باشد.

شاید این مطلب را هم دوست داشته باشید:  غذا برای ناهار

مرحله سوم: استفاده از مخلوط مرغ و تخم مرغ با محتویات مرحله دوم با هم به طوری که ترکیب خوبی ایجاد شود، بدین شکل که ابتدا نان تست را به صورت منظم در کف سینی قرار داده و مخلوط ایجاد شده نهایی را به شکل منظم بر روی آن پخش می کنیم و بعد از آن یک لایه دیگر از نان تست قرار داده و دوباره از مخلوط استفاده می کنیم، و به همینطور به دفعات دلخواه ادامه می دهیم.

مرحله نهایی: کیک مرغ ما آماده است ولی می توانید آن را به دو روش میل نمایید، یا با گذاشتن در یخچال تا خوب جا بیفتد و یا می توان همان موقع میل کرد که این موضوع به خودتان بستگی دارد.

بیف استراگانف

نهار چی بپزم این وعده غذایی به بیف استراگانف تعلق دارد و همانطور که از اسم این غذا مشخص است می توان به روسی بودن این غذا پی برد و این غذا دارای کالری بسیار بالایی می باشد که برای افراد که رژیم غذایی دارند نوصیه نمی شود.

مواد لازم

  • گوشت گوساله و یا گوسفند ۵۰۰ گرم
  • ماست خامه ای یک پیمانه
  • قارچ به تعداد دلخواه
  • آرد ۳ قاشق غذل خوری
  • ۲ عدد سیب زمینی خلال و سرخ شده
  • کره ۱۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • نمک، فلفل و یا پودر سیر به اندازه کافی

طرز تهیه

  • قطعه قطعه کردن گوشت به اندازه های کوچک و سپس مقداری آب اضافه کرده و فرصت می دهیم که گوشت کاملا پخته شود و بعد از آن پیاز، قارچ، نمک، ادویه لازم و کره را اضافه کرده و تف می دهیم و سپس آرد را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود و در آخر ماست خامه ای را به آن اضافه می کنیم و فرصت می دهیم که کاملا جا بیفتد.
  • شما می توانید به همین راحتی یک غذای فرنگی درست کنید و در کنار کانون گرم از خوردن آن لذت ببرید.
Scroll to Top
اسکرول به بالا