تاکو گوشت یکی از غذاهای خیابانی مکزیک است. این غذای بینالمللی را معمولا کسانی که به غذاهای تند علاقه دارند، میپسندند. البته، اگر طرفدار غذاهای تند نیستید اما میخواهید طعم تاکو را بچشید، میتوانید آن را طبق ذائقه خود بپزید. کافیست دستورپخت این غذای مکزیکی را یاد بگیرید و بعد آن را با مواد مختلف امتحان کنید. در این مقاله، طرز تهیه تاکو گوشت مکزیکی با نان ترتیلا را میخوانید.
مراحل پخت تاکو گوشت مکزیکی
برای تهیه تاکو گوشت مکزیکی میتوانید نان ترتیلا را از سوپرمارکتها بخرید یا خودتان این نان ساده را در خانه بپزید. برای اینکه تاکو مکزیکی خوشمزه با طعمی خانگی داشته باشید، به شما راه دوم را پیشنهاد میکنیم اما از کجا شروع کنید؟
قبل از هر کاری مواد اولیه برای تهیه نان ترتیلا و تاکو گوشت مکزیکی را آماده کنید تا نوبت به مراحل پخت آن برسد. مواد اولیهای که در ادامه میخوانید، جهت تهیه تاکو گوشت مکزیکی برای ۲ نفر مناسب هستند.
مواد لازم نان ترتیلا
- آرد سفید گندم نصف لیوان؛
- آرد ذرت نصف لیوان؛
- آب یکسوم لیوان؛
- روغن مایع مخصوص پختوپز ۱ قاشق غذاخوری؛
- نمک یکچهارم قاشق چایخوری.
مواد لازم داخل تاکو گوشت
- گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم؛
- پیاز ۱ عدد؛
- سیر ۱ حبه؛
- گوجهفرنگی متوسط ۱ عدد؛
- فلفل دلمهای یا فلفل قرمز خرد شده یکسوم لیوان؛
- نمک و ادویه تاکو شامل پودر سیر، پرک فلفل قرمز، پودر زیره سبز، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر پاپریکا هر کدام ۱ قاشق چایخوری؛
- کاهو به اندازه لازم.
مرحله اول: تهیه خمیر نان ترتیلا
اگر برای درست کردن تاکو گوشت از نان ترتیلا خانگی استفاده میکنید، باید ابتدا همه مواد اولیه نان را با یکدیگر ترکیب کنید تا خمیری یکدست درست شود. سپس، آن را به چهار تکه مساوی تقسیم کنید. حالا هر یک از تکهها را با وردنه پهن کنید تا به صورت دایرههای نازکی دربیایند.
مرحله دوم: سرخ کردن نان ترتیلا
درون تابهای مناسب چند قطره روغن بریزید. سپس، یکی از خمیرهای آماده شده را درون تابه بگذارید. وقتی روی نان حبابهایی تشکیل شد، آن را برگردانید تا سمت دیگر نان هم بپزد. نانها را یکی یکی به این روش سرخ کنید. نانها را بلافاصله پس از سرخ شدن درون کیسه پارچهای بگذارید.
مرحله سوم: گذاشتن نان ترتیلا درون فر
در این مرحله، سطح نانها را با اندکی روغن چرب کنید. سپس، آنها را یکی یکی تا کنید و درون قالب مافین بگذارید تا شکل U پیدا کنند. نانها باید حدود ۴ تا ۵ دقیقه درون فر با ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمانند تا ترد شوند و به شکل نان تاکو دربیایند.
مرحله چهارم: آماده کردن مواد میانی تاکو
در مدتزمانی که نانهای ترتیلا خنک میشوند، باید مواد میانی این غذای مکزیکی را آماده کنید. ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با اندکی روغن تفت دهید. وقتی پیاز سبک و شیشهای شد، فلفل را به آن اضافه کنید. وقتی فلفل کمی نرم شد، گوشت را به آن اضافه کنید.
وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، نمک و ادویهها را به آن اضافه میکنیم. در آخر، گوجهفرنگی که به صورت نگینی خرد شده را به تابه میفزاییم. حالا درب تابه را ببندید و اجازه بدهید تا گوشت کاملا بپزد.
مرحله آخر: تهیه تاکو گوشت مکزیکی
وقتی مواد میانی تاکو آماده شد، آن را درون نانهای ترتیلا بریزید و به آن کاهوی خرد شده اضافه کنید. این تاکو را میتوانید همراه با سس فلفل نوش جان کنید.
ترفندهای خوشمزگی تاکو گوشت
- تاکو گوشت مکزیکی را میتوانید با نان لواش نیز درست کنید. فقط کافیست در مرحله سوم به جای نان ترتیلا از نان لواشی که به تکههای کوچکتر تقسیم کردهاید، استفاده کنید.
- به جای گوشت چرخکرده میتوانید از گوشت تکهای یا پخته و ریش ریش شده نیز استفاده کنید.
- برای خوشمزهتر شدن تاکو گوشت، سس مخصوص آن را هم درست کنید. برای آماده کردن این سس باید نصف لیوان ماست را با ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز، ارده و آبلیمو هر کدام ۱ قاشق غذاخوری، ۱ حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید.
- میتوانید علاوه بر کاهو به تاکو مواد دیگری مانند ترشی کلم بنفش، ذرت پخته شده، پیاز بنفش، پنیر پارمزان و سبزیجات دلخواه خود را هم اضافه کنید تا طعم جذابتری پیدا کند.